mandag, juni 21, 2010

Færdig strik



Min babybluse er blevet færdig. Et hurtigt lille projekt der har været hyggeligt at strikke.
Jeg har strikket lige efter opskriften i str. 12 mdr.
Modellen er meget enkel, og jeg tror den sidder godt. Nu har jeg jo ingen babyer i nærheden, men kun en bamse.....
Blusen er strikket i "Cotton Soft" 50% bomuld og 50% akryl fra Rico, Permin. En lækker blanding, som er behagelig at strikke med. Jeg er som vanligt gået ½ pind ned i str. og har derfor strikket den på p 3.
Knapperne fik jeg hurtigt monteret for de var der jo allerede i pakken. Smart og lige til at gå til.

fredag, juni 18, 2010

Der strikkes stadig


Tingene er ved at blive normaliseret igen. Emil er nu på højkant, var i narkose og fik drænet fjernet, men det var hurtigt overstået, og han blev hurtig frisk igen.
Han er startet i skole igen, og var væk i næsten 14 dage, så han ligefrem savnede skolen og lektierne....
I dag kom han hjem og præsenterede resultatet fra terminsprøven i dansk ( han går i 8. klasse). Et flot 12 tal så han var enorm stolt, og det med rette.
Jeg får da strikket, men ikke rigtigt taget billeder. Det må komme.
Lige nu er jeg ved at strikke en babytrøje. Et lille pligtprojekt der skal bruges til udstilling, men det er nu også helt sjovt for jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har strikket babytøj.
Ser ellers frem til en solrig weekend, men den lader til at lade vente på sig. Jeg må vist sidde inde og strikke.

søndag, juni 06, 2010

Nyt herfra

Hvor er det skønt at solen skinner. Vi er ude det meste af dagen.

Emil har det heldigvis meget bedre. Han har dog stadig betændelse i hovedet, og skal fortsat skylles ved vores ørelæge, men smerterne er væk og energien er ved at vende tilbage. Vi har aftalt ,at han skal i skole i morgen, idet han først skal til ørelæge sidst på dagen.
Helt godt er det nu alligevel ikke. Det ene dræn burde være taget ud, men sad fast, så de ikke bare kunne tage det ud. Derfor skal han nu tilbage til Århus og i narkose igen. Hmm.....Emil er det andet tilfælde vores ørelæge har oplevet i de 27 år han har haft praksis.Øv....regner med at det bare bliver ambulant, men han skal først være uden betændelse i det andet dræn.

tirsdag, juni 01, 2010

En træt kvinde

De sidste par dage er ikke gået helt efter planen.
De sidste fire dage har jeg været indlagt på sygehuset i Århus sammen med min søn.
Han slog hovedet i tirsdags, og kom hjem fra skole med en bule i hovedet. Tog i skole næste dag, men kom hurtigt hjem igen, idet han havde meget ondt i hovedet. Det tog til i løbet af natten, og torsdag morgen havde han en stor bule midt i panden. Vi tog til egen læge, som synes vi lige skulle se tiden an. Et par timer senere havde han store smerter, og vi blev enige med vores læge om at han skulle ses nærmere på. Nu er det sådan at hvis man bor i Horsens, så skal vi til Randers for at komme på en børneafdeling. Emil er 14 år. I stedet blev der lavet en aftale med skadestuen i Horsens. Efter 4 lange timer var han efterset af flere læger der kom til den konklussion at han havde en kraftig bihulebetændelse, og at det ikke havde noget med slaget at gøre. Ok....han fik penicillin, og vi tog hjem med en besked om at blev det være skulle vi til ørelæge for at få ham suget. Natten blev lang, og han havde så mange smerter, at vi ringede til vagtlægen, men han kunne ikke suge, og vi skulle selv tage kontakt til en ørelæge næste dag. Hold op for en lang nat, hvor vi nærmest ikke fik sovet. Ansigtet blev mere og mere hævet, og Emil mærmest skreg af smerte.
Næste morgen startede turen med ørelæger. Horsens lukket. Vejle 4 forskellege, men ingen mulighed, Skanderborg nej,endelig et ja fra en ørelæge i Århus.
Han så hurtigt på Emil, og mente han skulle indlægges, og derfor kom vi til Århus.
Her gik det meste af dagen med CT scanning, blodprøver mm. Efter flere overvejelser kom de til samme konklussion, at det var en kraftig bihulebetændelse der bare var kommet ud af det blå med total stoppelse.
Han kom derfor i narkose og fik isat dræn, så de kunne skylle ham igennem.
Vi er nu hjemme, og han skal forsat skylles, men nu ved vores egen ørelæge. Han er ved at se nogenlunde normal ud i ansigtet, men er træt.
Hold da fast det er godt at være hjemme igen.