tirsdag, september 11, 2007

Mathildes blomstertørklæde


Endnu en prøve er ved at være færdig. Mathildes´blomstertørklæde fra Filcolana. Det skal jeg simpelthen lave til mig selv en dag. Man kan da ikke andet end blive glad af sådan en gang blomster. Det er samtidig også et nusseprojekt,som tager noget tid, men hyggeligt at sidde med foran fjernsynet.

6 Comments:

Blogger kludemutter said...

Hvor ser det fint ud, kan god se at det ikke lige er et man bare laver. Dejlige farver.

2:55 AM  
Blogger Gitte said...

Pyhaa.. Tar det ikke lang tid??
Eller er det som med andre småting der skal samles, at man skal liiige... lave en til?
Skide flot, det er det!

3:56 AM  
Blogger garnnyderen said...

Ja Gitte...du har ret. Skal lige lave en mere...lige sy sammen. Jeg startede lørdag eftermiddag, og blev færdig med at sy sammen mandag aften til en krimi i fjerneren, så det tog ikke så lang tid alligevel.Her handler det nok mere om at blive ved,så alle 92 stk laves færdige.

4:06 AM  
Blogger Karen S said...

Det er virkelig sødt og flot og dejligt. Kan godt forstå, at du må have et selv

Kh Karen S

4:37 AM  
Blogger Faster´s corner said...

Ja det er et virkeligt flot blomstertørklæde du der har givet dig igang - og hvor er de heldige i "de to krukker"?, at de har kontakt med dig, som orker og har overskud og evner til at lave strikke/hækleprøver i deres garn. Må altså snart forbi den butik.
Kærligst Krista.

2:03 PM  
Blogger garnnyderen said...

Lave gramseprøver. Det er nu for at sælge mit eget garn i deres butik. Lige nu har de nemlig ikke garn, men vi har aftalt at jeg skal lave nogle enkle modeller, hvor det vil være muligt at købe modellerne som kit.

2:35 PM  

Send en kommentar

<< Home