tirsdag, juni 23, 2009

Feriestemningen breder sig

Det kan godt mærkes at børnenes sommerferie nærmer sig. Alt går lidt ned i gear. Ingen særlige lektier. Solen skinner, og det er svært at komme i seng om aftenen.

Vi har først ferie begyndende i uge 30, så der er et stykke tid til, men vi føler næsten at den begynder i næste uge for der tager Emil og Emma med farmor og farfar til Tunesien i en uge. Helt alene hjemme... jubi....

Vi har også allerede selv bestilt ferie. Normalt plejer vi bare at køre, og sådan ca. lige aftale hvilket land vi vil til, men i år er noget af ferien allerede bestilt. Vi skal til Frankrig.

Sidste år var vi ved Gardasøen samt i Østrig. Gardasøen var en smuk oplevelse, men alt for mange mennesker. Masser af danskere. Hvorimod Østrig var meget mere natur og ro.
I år har vi så valgt en kombination. Naturcamping med masser af vand. Det elsker ungerne.
Efterfølgende har Kenn fundet ud af at flere tour de France etaper er i gang mens vi er der.... og det kun henholdsvis 11 og 20 km derfra. Jeg er nærmest antisport, og ser det aldrig på tv, men live er altid anderledes. Det bliver sikkert en oplevelse.

4 Comments:

Blogger Shabby - Marianne said...

Jeres ferieplaner ser dejlige ud - vi har endnu ikke selv lagt os fast, men for første gang i 10 år skal vi ikke til Italien - det stikker i hjertet :-)

4:22 AM  
Blogger Bebiane said...

Her holder vi også ferie sent, det gør nu ikke så meget. Vores ferie skal i år holdes i Danmark og det glæder vi os til.

4:55 AM  
Blogger Helle : said...

Rigtig god ferie, tror det må være spændende at følge lidt af turen!

5:13 AM  
Blogger Tine said...

Lyder spændende.
Håber at i får en rigtig god tur.

11:58 PM  

Send en kommentar

<< Home