tirsdag, juni 01, 2010

En træt kvinde

De sidste par dage er ikke gået helt efter planen.
De sidste fire dage har jeg været indlagt på sygehuset i Århus sammen med min søn.
Han slog hovedet i tirsdags, og kom hjem fra skole med en bule i hovedet. Tog i skole næste dag, men kom hurtigt hjem igen, idet han havde meget ondt i hovedet. Det tog til i løbet af natten, og torsdag morgen havde han en stor bule midt i panden. Vi tog til egen læge, som synes vi lige skulle se tiden an. Et par timer senere havde han store smerter, og vi blev enige med vores læge om at han skulle ses nærmere på. Nu er det sådan at hvis man bor i Horsens, så skal vi til Randers for at komme på en børneafdeling. Emil er 14 år. I stedet blev der lavet en aftale med skadestuen i Horsens. Efter 4 lange timer var han efterset af flere læger der kom til den konklussion at han havde en kraftig bihulebetændelse, og at det ikke havde noget med slaget at gøre. Ok....han fik penicillin, og vi tog hjem med en besked om at blev det være skulle vi til ørelæge for at få ham suget. Natten blev lang, og han havde så mange smerter, at vi ringede til vagtlægen, men han kunne ikke suge, og vi skulle selv tage kontakt til en ørelæge næste dag. Hold op for en lang nat, hvor vi nærmest ikke fik sovet. Ansigtet blev mere og mere hævet, og Emil mærmest skreg af smerte.
Næste morgen startede turen med ørelæger. Horsens lukket. Vejle 4 forskellege, men ingen mulighed, Skanderborg nej,endelig et ja fra en ørelæge i Århus.
Han så hurtigt på Emil, og mente han skulle indlægges, og derfor kom vi til Århus.
Her gik det meste af dagen med CT scanning, blodprøver mm. Efter flere overvejelser kom de til samme konklussion, at det var en kraftig bihulebetændelse der bare var kommet ud af det blå med total stoppelse.
Han kom derfor i narkose og fik isat dræn, så de kunne skylle ham igennem.
Vi er nu hjemme, og han skal forsat skylles, men nu ved vores egen ørelæge. Han er ved at se nogenlunde normal ud i ansigtet, men er træt.
Hold da fast det er godt at være hjemme igen.

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

py ha...sikke en oplevelse..rigtig god bedring til jeres dreng :-)

2:10 AM  
Blogger Fríða said...

uha, sikke en forskrækkelse han der gav dig. håber han kommer sig hurtigt.
kh.fra Island
Frida

7:04 AM  
Blogger Tris said...

Fy for pokker... sikke en omgang.
Og man er bare SÅ magtesløs, når ens unger lider og har smerter. Hvor ville man bare ønske at man selv kunne påtage sig smerten.
Men godt at han blev grundigt undersøgt (til sidst) og godt at han har det bedre.

9:22 AM  
Anonymous Anonym said...

Rigtig god bedring til ham, det var noget af en forskrækklse han gav jer der, knus Bente Sindberg

10:31 AM  
Blogger Helle : said...

Føj da sikke en oplevelse, rigtig gød bedring med ham.

10:59 AM  
Blogger fru westerskov said...

sikke en forskrækkelse, godt det går den rigtige vej igen. God bedring med ham.

11:28 AM  
Blogger Lykke said...

stakkels dreng! Vores venners datter var indlagt i påsken med samme kraftige bihule-betændelse - det var også ret skræmmende. Håber han bliver hurtigt frisk igen!

1:33 PM  
Blogger hanneb said...

Py ha, det lyder som en voldsom omgang. Rigtig god bedring med ham.

10:07 AM  

Send en kommentar

<< Home