mandag, juli 12, 2010

Ferieplaner


Der er igen kommet liv i huset, og ungerne er tilbage fra Tyrkiet. De har haft en super tur,og nu planlægger vi så næste ferie.
Vi tager afsted på fredag, og brugte det meste af weekenden til at finde noget. Egentlig havde vi en ide om Balatonsøen på hotel/pensionat, men det endte med en bestilling på et mobilhome i Kroatien nær Pula. Det blev bestilt her i formiddag, og vi fik det til en god pris.
Vi kan godt lide at tage det lidt let/ustruktureret vil nogle måske mene, men plejer nogle gange at finde noget til den første uge, og så derefter lade stemningen råde over den næste uge.
Jeg kan mærke, at nu glæder jeg mig.
Strikkeprojekterne skal planlægges. Det første projekt til bilturen er fundet. En nederdel fra Mayflower der strikkes i deres nye Hørmix. Den vil egne sig godt til bilturen ellers er der gang i strikkeprøver. Et projekt er jo absolut ikke nok.

1 Comments:

Blogger Fru Schwartz said...

Ih, ha' en fantastisk tur til Pula! vi kører derned imorgen - bare til Rovinj (også mobilhome). Vi boede tættere på Pula sidste år - på camp Kazela! I kan godt glæde jer!

10:33 PM  

Send en kommentar

<< Home