torsdag, december 31, 2009

Godt nytår

Du ønskes et godt og lykkenbringende nytår. Også til dig Marianne.

Her er vi ved at gøre klar til nytårsaften. Vi får et hold venner på besøg, og det bliver sikkert en dejlig aften for de er rigtig hyggelige at være sammen med.
For mig kunne nytårsaften godt være uden det store festivitas, men bare være en næsten almindelig aften. Her er børnene ikke enige, og de glæder sig vildt. Venner på besøg, på besøg hos dem, skyde lidt af, spille spil mm., så vi bliver nok periodevis mange i huset.
Der skal pyntes pænt op. Det gør vi så og laver også superlækker mad.
Jeg vil da medgive ,at det er en speciel aften, hvor det forgange år gøres op, og et nyt og ubrugt startes op med uanede muligheder og nye tanker.
Jeg plejer ikke at have egentlige nytårsfortsætter for de holdes sjældent, men tankerne kredser da derinde i hovedet.
I år vil jeg sy noget mere, få læst nogle flere bøger, dyrke motion, forkæle mig selv noget mere med nyt tøj/make up, overveje om jeg skal i gang med noget nyt ift. arbejde/studie f.eks begynde at læse nogle fag, tage tingene mere afslappede, ikke hidse mig så meget op over mand/børn, være glad for nuet, og de ting jeg har,...........hvem sagde ingen nytårsfortsæt.......nu starter skråplanet......det er godt det bliver hverdag igen når det bliver 1. januar, og en almindelig hverdag starter op igen...fnis.

1 Comments:

Blogger Lea said...

Også et godt nytår til dig...og de der "ikke-nytårsforsætter" lyder da meget fornuftige. :-)

3:05 AM  

Send en kommentar

<< Home