mandag, august 02, 2010

Dejlig ferie


En skøn ferie er slut. Vi kom hjem i fredag´s efter små 14 dage i Kroatien. Det land skal vi tilbage til engang. Den første uge blev tilbragt på en campingplads Bi Village nær Pula. Selvom pladsen var stor var der utroligt stille, og vores mobilhome lå i "skoven". En dejlig uge hvor der blev badet en del. Herefter tog vi til Rabac. En utrolig flot havneby ca. 40 km derfra. Vi kørte bare dertil og fandt et udlejningssted. her havde de 2 lejligheder tilbage. Vi så dem på nettet, og fik den dejligste lejlighed med udsigt over hele byen. ca. 450 kr pr dag.Billigt, og super lækkert.
Vi spiste ude næsten hver aften. Normalt plejer vi at dele ca. halvdelen af tiden laver vi selv mad og spiser ude for resten, men det var meget billigt at spise ude, så det var den rene nydelse bare at udvælge et godt sted, og så sætte sig.
Ungerne har spist masser af lækre is der heller ikke kostede mere end ca. 5 kr.
Jeg er specielt vild med at der er så pænt og rent, og selv om vi var "turiststeder" var der ikke en masse bimlen og bamlen, men stille og roligt med god betjening.
Kombineret med den meget smukke natur, og flotte grønne vand har det været en meget dejlig ferie, hvor vi har nydt hinanden.
På billedet kan du se nogle af mine hjembragte armbånd. Der var bare så mange flotte, og det dyreste det brede sorte kostede ca. 100 kr.

2 Comments:

Blogger violykke said...

Velkommen tilbage, dejligt i har haft en god ferie :0)Flotte armbånd.

5:11 AM  
Blogger Fru Schwartz said...

Det er også præcis vores oplevelse af Kroatien..:-) Vi er slet heller ikke færdige med det land endnu!

Og det er da stort når 4 mennesker kan spise godt, drikke dertil og regningen stadig er under 200 kr!

Kh Helle

9:39 AM  

Send en kommentar

<< Home