mandag, december 22, 2008

Juletræet med sin pyntEr der noget skønnere og smukkere end at stå op og se på det lysende træ ?. Hos os er vi vilde med juletræet.

I år er vi før tiden. Vi plejer normalt at pynte lillejuleaften, men det blev anderledes i år. Børnene står oftest for det meste af pyntningen. Det er sjovt, at se træets udvikling gennem årene. De sidste par år har der været meget hjemmelavet, og klippet pynt med sin egen stil. Sidste år begyndte ændringen. Der skulle der ikke være så meget, og der blev stillet krav til udformningen, men i år skal pynten være mere enkel som Emma på 9 siger, og der er meget af den igen.

Juleaften er traditionen , at de sover sammen med min søster ved juletræet og gaverne, og 1. juledag sidder vi alle midt i det hele i nattøj på madrasser, og spiser kold and og risalamande.

Derefter er der dømt fortsat nattøj, og afslapning indtil sidst på eftermiddagen, hvor vi tager ind til farmor til julefrokost.

Ungerne fortsætter nu med at sove ved træet indtil midt i mellem jul og nyår, og træet plyndres inden nytårsaften. Så har vi fået nok jul.

4 Comments:

Blogger Fríða said...

herfra önskes du og din familie en glædelig og fredfyldt jul og et godt nyt år.
kh.fra Island
Frida

3:08 AM  
Blogger Strikkeheksen said...

Sikken et smukt træ. Rigtig glædelig jul til dig og din familie :-)

3:32 AM  
Blogger Helle : said...

Smukt træ, glædelig jul til dig og dine kære !

2:08 PM  
Anonymous technology said...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
runescape gold

6:34 PM  

Send en kommentar

<< Home