mandag, maj 25, 2009

Maple igen

Kraven færdig, alle masker samlet op rundt i kanten halvdelen strikket, knappen købt.
Jeg kom lige til at se lidt på opskriften, og opdager til min rædsel at jeg skulle have været ½ pindstørrelse ned. Pi.......alt er nu trævlet op, og jeg er ca. der hvor jeg var før.
Jeg glæder mig stadig til at den bliver færdig.

fredag, maj 22, 2009

Strikker på Maple

Nogle skønne dage ligger forude. Jeg får da strikket, og er i fuld gang med Maple fra Helga Isager. Jeg har lige prøvet den, og er fuld af fortrøsning. Den skal nok blive superlækker.
Jeg strikker den i en tråd NZ lammeuld og 1 tråd entrådet Kaunigarn.
Undervejs har jeg været i tvivl om den nu kommer til at passe. Opskriften er ok at strikke efter, men der er ikke mange mål på opskriftstegningen, så størrelsen kan være svært at finde ud af, og specielt om den trænger til justering ift. min krop, men jeg tror den bliver helt fin. Kraven er i fuld gang, så om lidt skal der samles en masse masker op kanten rundt, og strikkes derudaf.

tirsdag, maj 12, 2009

Morsdags gave

Jeg har helt glemt at vise min morsdagsgave fra Emma. Er det ikke fint...
Hun fik også sat skub i herrerne i huset, så jeg fik også chokolade og en blomst. Hvad mere kan en mor ønske sig.

mandag, maj 11, 2009

Klar til andendag

Emil er klar til sin andendag. Tøjet er rettet, og håret er sat. Han skal først til Herning og "lege" i et center, hvorefter turen går til Århus med shopping. Dagen sluttes af med fællesspisning hos en klassekammerat. De skal nok få en god dag.Han var sååå klar.

søndag, maj 10, 2009

En dejlig konfirmation





En dejlig konfirmation fik vi holdt. Dagen blev lige som vi gerne ville have den. Hyggelig, rolig og afslappet. Lige i vores ånd, og ikke mindst som Emil gerne ville have den.
Jeg kan vist roligt sige ,at Emil i høj grad har været med til at planlægge sin dag. Han har selv bestem maden.
Vi fik superlækker mad. Se f.eks vores forret råmarineret tun.
Til hovedret fik vi krondyrkølle med lækkert tilbehør, og til dessert hjemmelavet islagkage med hindbærmousse.
Borddækningen har han også bestemt,og på selve dagen lavede han selv blomsterdekorationer med blomster fra haven. Enkle og fine.
Til kaffen havde han selv bagt 6 æbletærter, og sidst på dagen fik vi boller med ost/pålæg. Bollerne havde han også selv bagt.
Han bød også selv gæsterne velkommen, og holdt en fin og lang tale under festen.
Lillesøster Emma har været hans tro følgesvend undervejs, så da festen var færdig var de begge meget trætte, og kunne næsten ikke vente med at komme i seng.
Dagen i går blev brugt til ren afslapning, og det kommer dagen i dag nok også til.
En dejlig oplevelse. Emma glæder sig til at det bliver hendes tur. Hun mener nok hun vil have noget der minder om. Ja....bordpynten skal nok være grøn.....


fredag, maj 08, 2009

Nu er det snart

Nu er det snart nu. Om ca. 2 timer skal Emil konfirmeres.

mandag, maj 04, 2009

Strikker stadig



Jeg strikker stadig. Dog i lidt begrænset omfang. Emil skal konfirmeres på fredag, så tiden bliver brugt på forberedelser. Vi holder festen herhjemme, men får maden udefra. Vi glæder os alle, men der skal gøres lidt rent, øves i servietfoldning mm.

Jeg er i gang med en bluse fra Cotone 3. ( jeg ved ikke lige hvorfor billedet vender på hovedet - det ville åbenbart ikke andet selv efter flere forsøg).